Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javnost u šoku zbog razvoda Anđeline i Breda

Dugogodišnji prijatelj Bred Pita, Džordž Kluni, navodno nije imao pojma da Bred i Anđelina planiraju razvod. Vijesti je komentarisao i Anđelinin otac a, navodno i Dženifer Eniston.

To je tako tužno. Trebalo se dogoditi nešto jako ozbiljno da se Anđelina odluči na takav potez, rekao je Džolijev otac (41). Dodao je da ne zna o čemu se radi.

- Zabrinut sam za svoju kćerku  i za njihovu djecu te se nadam da ću ih uskoro vidjeti - kazao je.

Džordž >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Kluni  (55) nije ni znao za razvod svog dugogodišnjeg prijatelja (52). Vijest je prvi put čuo od novinara CNN-a koja ga je pred kamerama pitao za komentar.

- Što se dogodilo - pitao je Kluni novinara koji mu je zatim objasnio situaciju.

- Nisam to znao, wow. Jako mi je žao. To je tužna vijest, žalosnaza porodicu, žao mi je što to čujem - rekao je glumac. Razvodu se navodno začudio i sam Brad koji je, piše The Mirror, za to saznao kada su im na kućnu adresu stigli sudski dokumenti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.