JEDNO VEČE TUČE POLICAJCE, DRUGO VEČE GLAVNI GOVORNIK NA PROTESTIMA! Raščinjeni pop Davidović OPRAVDAVA HULIGANE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 22:22

JEDNO VEČE TUČE POLICAJCE, DRUGO VEČE GLAVNI GOVORNIK NA PROTESTIMA! Raščinjeni pop Davidović OPRAVDAVA HULIGANE (VIDEO)

Među demonstrantima i večeras se pojavio raščinjen pop Antonije Davidović.

I pored upozorenja struke i epidemiologa, i pored crnih dana u koje je Srbija zavijena zbog preminulih od korona virusa kao i mera koje su donete kako bi se epidemija suzbila, protesti se i danas održavaju u Beogradu.

Međutim, u Beogradu je primetan manji broj demonstranata nego prethodnih večeri, a među demonstrantima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima i vernika koji protestuju zbog potapanja valjevske gračanice, ali i pristalica bivšeg člana Dveri Srđana Noga, kao i običnih građana koji žele mirno da protestuju.

Među njima i večeras se pojavio raščinjen pop Antonije Davidović.

Podsećanja radi, još prve večeri među podivljalim demonstrantima pojavio se i on, kao svešteno lice koje je napalo policajce koji su samo obavljali svoj posao i štitili građane i institucije od štete i brutalnog nasilja kojem Beograd svedoči već peto veče.

Naime, sveštenik je tada napao službeno lice u toku obavljanja službene dužnosti što podleže krivičnoj odgovornosti kao i lošem primeru za čitavu naciju i sve građane.

Isto to svešteno lice, odnosno raščinjeni pop, danas je preuzeo vođstvo među demonstrantima i postao "govornik" na protestima.

On je, između ostalog, u svom govoru naveo i pokušao da "opravda" ovako mali broj demonstrana time što je rekao da se narod pokolebao.

U trenutku ključanja, kako od korone, tako i od podivljalih demonstranata, umesto da jedno svešteno lice poziva na mir i poštovanje mera u suzbijanju virusa u brobi protiv korone, da se na miran način svako od prisutnih demonstranata povuče, on napada ljude koji časno obavljaju posao i pokušavaju da zaštite i narod i javno zdravlje, da smire situaciju i spreče dalje širenje zaraze, on "opravdava" ovako mali broj demonstranata i poziva ih da se ne kolebaju i nastave da dolaze na ova brutalna i nasilnička okupljanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAPŠEN ZBOG NASRTAJA AUTOMOBILOM NA POLICAJCE: Evo ko je raščinjeni pop Antonije koji je večeras bio GLAVNI GOVORNIK na protestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020

Ovaj kontroverzni bivši monah, imao je ispade i ranijih godina po kojima je ostao upamćen...Raščinjeni monah Antonije Davidović koji je večeras bio glavni govornik na protestima poznat je po skandalima, između ostalog i zbog nasrtaja automobilom na policajce pre nekoliko godina, zbog čega je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.