Izgoreo auto direktora Krušik plastike

Izvor: RTS, 19.Mar.2013, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo auto direktora Krušik plastike

Delimično izgoreo automobil direktora Krušik Plastike Zorana Uroševića u Osečini. Povređenih nema, a istraga je u toku. Zaposleni u Krušik plastici isključuju mogućnost da je reč o diverziji.

Automobil direktora kompanije Krušik plastika Zorana Uroševića delimično je izgoreo u požaru u Osečini, potvrđeno je agenciji Beta u Okružnoj vatrogasnoj jedinici.

Vatrogasci su ugasili požar, ali je na automobilu "fijat ritmo" pričinjena materijalna šteta. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Povređenih nema, a istraga je u toku.

Požar se dogodio oko 21 sat, a očevici kažu da je izgorela prednja desna strana, pa se pretpostavlja da je uzrok požara mogao biti "kratak spoj" na akumulatoru.

Sagovornici Bete iz Krušik platike takođe tvrde da "nema razloga za sumnju na diverziju", jer je Urošević uspešan privrednik u korektnim odnosima sa zaposlenima i sugrađanima.

Krušik plastika je od osnivanja 1977. godine bila u sistemu valjevskog Krušika. Pre pet godina je privatizovana, ali je ta privatizacija poništena zbog toga što većnski vlasnik nije ispunio kupoprodajni ugovor.

Firma je u fazi restrukturiranja i traženja strateškog partnera, ima vojni i civilni program, a nedavno je obnovljen mašinski park.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.