Osečina: Izgoreo auto direktora

Izvor: B92, 18.Mar.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osečina: Izgoreo auto direktora

Osečina -- Automobil direktora "Krušik plastike" Zorana Uroševića delimično izgoreo večeras u požaru u Osečini, potvrđeno agenciji Beta u Okružnoj vatrogasnoj jedinici.

Vatrogasci su ugasili požar, ali je na automobilu "fiat ritmo" pričinjena materijalna šteta. Povređenih nema, a istraga je u toku.

Sagovornici Bete iz te kompanije tvrde da "nema razloga za sumnju na diverziju", jer je Urošević uspešan privrednik u korektnim odnosima sa zaposlenima i sugrađanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Požar se dogodio oko 21 sat, a očevici kažu da je izgorela prednja desna strana - točak, krilo i deo haube, pa se pretpostavlja da je uzrok požara mogao biti "kratak spoj" na akumulatoru.

"Krušik plastika" je od osnivanja 1977. godine bila u sistemu valjevskog Krušika. Pre pet godina je privatizovana, ali je ta privatizacija poništena zbog toga što većnski vlasnik nije ispunio kupoprodajni ugovor.

Ta firma je u fazi restrukturiranja i traženja strateškog partnera, ima vojni i civilni program, a nedavno je obnovljen mašinski park.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.