Iz Niša bilo koja avio-linija za 10 EUR

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Niša bilo koja avio-linija za 10 EUR

Irska avio-kompanija Rajan er prevezla je 50.000 putnika s niškog aerodroma od septembra, kada je uveden prvi let te kompanije do Niša.
Foto:B92.net
Zamenica direktora marketinga Dimitra Apatsidou navela je da Rajan er ima četiri leta do aerodroma "Konstantin Veliki" i dodala da se u sledećih nekoliko nedelja mogu očekivati dobre vesti o novim linijam.
"Na četiri linije od Niša do Berlina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bratislave, Diseldorfa i Milana planiramo da ove godine prevezemo 120.000 putnika", istakla je Dimitra Apatsidou na konferenciji za novinare na niškom aerodromu. 

Prema njenim rečima, statistički podaci Rajan era pokazuju da su od ukupnog broja prevezenih putnika avionima te kompanije 51 odsto građani Srbije, dok su ostali strani državljani. 

"Među putnicima je najviše ljudi koji žive u dijaspori, oni predstavljaju 47 odsto svih onih koji su leteli do Niša ili iz Niša", izjavila je Dimitra Apatsidou. 

Ona je rekla da je Rajan er povodom 50.000 prevezenih putnika s niškog aerodroma pokrenuo akciju prodaje karata po ceni od 9,9 evra na bilo kojoj od pomenutih linija iz Niša. 

"Akcija trajati do ponedeljka 17. aprila u ponoć, a karte mogu da se rezervišu na internet-portalu Rajan era", kazala je Dimitra Apatsidou. 

Ona je rekla da je Rajaner za prethodne tri godine zabeležio rast broja putnika sa 79 miliona na 120 miliona, a istovremeno je prosečna cena karte snižena sa 46 na 39 evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.