Istočno Sarajevo: Na NATO bilbordu ispisano Pobij Srbe

Izvor: B92, 27.Nov.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istočno Sarajevo: Na NATO bilbordu ispisano "Pobij Srbe"

Sarajevo -- Na promotivnom bilbordu, koji propagira ulazak BiH u NATO, u blizini tržnog centra "Bingo" u Istočnom Sarajevu, žutim sprejom ispisano je "Pobij Srbe".

Portparolka Centra javne bezbednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da su pripadnici ovog centra evidentirali uvredljivu poruku na bilbordu i da su, po izlasku ne lice mesta, napravili zabelešku, javlja RTRS.

"Radićemo na identifikaciji izvršioca", poručila je Tešić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema njenim rečima, nadležni organi bi trebalo da uklone ovu uvredljivu poruku.

Na promotivnom bilbordu - "Zato BiH u NATO. Želim živeti u stabilnoj zemlji!" nalazi se logo Ministarstva odbrane BiH.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na NATO bilbordu u Istočnom Sarajevu ispisano "Pobij Srbe"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2016

Na promotivnom bilbordu, koji propagira ulazak BiH u NATO, u blizini tržnog centra "Bingo" u Istočnom Sarajevu, žutim sprejom ispisano je "Pobij Srbe", javio je danas RTRS...Portparolka Centra javne bezbednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da su pripadnici ovog centra evidentirali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.