Internet sajt za direktan prenos sahrana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2010, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet sajt za direktan prenos sahrana

BUKUREŠT -

Svima koji tokom narednih sedmica neće želeti da gledaju prenose fudbalskih utakmica sa Svetskog prvenstva, jedan rumunski internet sajt predlaže radikalnu alternativu - direktan prenos sahrana.

Kako navode strani mediji, ponudu je izneo sajt Funerar TV, koji zainteresovanima omogućava i organizovanje prenosa sahrana njihovih najbližnjih.

"Pošto do tragičnih događaja može doći u bilo kom trenutku, kada su rođaci i prijatelji udaljeni hiljadama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kilometara, nudimo mogućnost ispraćaja pokojnika na poslednje putovanje putem interneta", navodi se u ponudi sajta.

Cena ove po malo bizarne usluge kreće se od 170 do 840 evra, u zavisnosti o broja upotrebljenih kamera, a prenos čitave sahrane, uključujući i pripreme, vrši se u realnom vremenu.

Zainteresovani moraju na vreme da izvrše rezervaciju, stoji u ponudi sajta i ističe da na zahtev korisnika prenos može biti i kodiran.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.