Umesto Svetskog prvenstva gledajte sahranu uživo

Izvor: S media, 06.Jun.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Svetskog prvenstva gledajte sahranu uživo

Svima koji tokom narednih sedmica neće želeti da gledaju prenose fudbalskih utakmica sa Svetskog prvenstva, jedan rumunski internet sajt predlaže radikalnu alternativu - direktan prenos sahrana.

Kako navode strani mediji, ponudu je izneo sajt Funeral TV, koji zainteresovanima omogućava i organizovanje prenosa sahrana njihovih najbližih.

"Pošto do tragičnih dogadjaja može doći u bilo kom trenutku, kada su rodjaci i prijatelji udaljeni hiljadama kilometara, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nudimo mogućnost ispraćaja pokojnika na poslednje putovanje putem interneta", navodi se u ponudi sajta.

Cena ove po malo bizarne usluge kreće se od 170 do 840 evra, u zavisnosti o broja upotrebljenih kamera, a prenos čitave sahrane, uključujući i pripreme, vrši se u realnom vremenu.

Zainteresovani moraju na vreme da izvrše rezervaciju, stoji u ponudi sajta i ističe da na zahtev korisnika prenos može biti i kodiran.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Internet sajt za direktan prenos sahrana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2010

BUKUREŠT -..Svima koji tokom narednih sedmica neće želeti da gledaju prenose fudbalskih utakmica sa Svetskog prvenstva, jedan rumunski internet sajt predlaže radikalnu alternativu - direktan prenos sahrana...Kako navode strani mediji, ponudu je izneo sajt Funerar TV, koji zainteresovanima omogućava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.