Inspektorka osumnjičena za primanje mita

Izvor: Mondo, 17.Okt.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektorka osumnjičena za primanje mita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su sanitarnu inspektorku J.Š. (57) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Sumnja se da J. Š. krivično delo izvršila tako što 5. oktobra ove godine, kao sanitarni inspektor Ministarstva zdravlja, nije u skladu sa Zakonom o inspekcijskom nadzoru vlasniku jedne apotekarske ustanove uputila pisano obaveštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o planiranoj kontroli, već je to učinila usmeno, saopštio je MUP.

Nakon inspekcije obavljene 13. oktobra u Lazarevcu, ona je sačinila Zapisnik o izvršenom inspekcijskom nadzoru u kojem nije evidentirala uočene nepravilnosti niti je te nepravilnosti sankcionisala, a za tu uslugu tražila je poklon u vidu medicinskog sredstva, vrednosti oko 5.000 dinara.

Neposredno nakon sačinjavanja Zapisnika primila je poklon koji je tražila, a uhapšena je istog dana u Lazarevcu.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je osumnjičenoj J.Š. odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena sanitarna inspektorka osumnjičena za primanje mita

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2016

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su sanitarnu inspektorku iz Beograda J.Š. (1959) zbog primanja mita, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Sanitarna inspektorka Ministarstva zdravlja obavila je inspekcijski nadzor 13. oktobra u jednoj apoteci...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.