Infostan: Zbog štrajka u Pošti Srbije novi rok za popuste

Izvor: RTS, 04.Dec.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infostan: Zbog štrajka u "Pošti Srbije" novi rok za popuste

"Infostan" je preko sajta obavestio korisnike da je zbog štrajka JP "Pošta Srbije" produžen rok za korišćenje popusta na novembarske račune objedinjene naplate do 20. decembra.
Saopštavaju da je JKP "Infostan tehnologije" uradilo obračun i štampu novembarskih računa na vreme, ali je zbog kašnjenja u preuzimanju pošiljaka od strane JP "Pošta Srbije" i dostavi računa na kućne adrese korisnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to preduzeće izašlo u susret korisnicima kako ne bi bili oštećeni.

Rok dospeća popusta pomeren je na 20. decembar, kako bi svi korisnici koji ostvaruju popuste pri plaćanju od pet, šest i sedam odsto stigli na vreme da plate račune.
Korisnici na sajtu preduzeća, u delu onlajn upit stanja mogu preuzeti elektronsku kopiju računa i sa njom izvršiti plaćanje, ne čekajući da im račun stigne redovnom poštom na kućnu adresu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRODUŽEN ROK ZA PLAĆANJE NOVEMBARSKOG INFOSTANA SA POPUSTOM: Zbog štrajka poštara novi rok 20. decembar

Izvor: Kurir, 05.Dec.2019, 10:24

Rok dospeća popusta pomeren je za pet dana kako bi svi korisnici koji ostvaruju popuste od pet, šest i sedam odsto, pri plaćanju stigli na vreme da plate račune

Nastavak na Kurir...

Infostan zbog štrajka u Pošti pomerio rok za popust

Izvor: Danas, 05.Dec.2019

Javno komulano preduzeće "Infostan" je obavestio korisnike da je zbog štrajka u Pošti Srbije produžen rok za korišćenje popusta na novembarske račune objedinjene naplate do 20. decembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.