Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2023, 07:33

IDF: Izraelske snage i Hamas vode borbe širom Pojasa Gaze

Izraelske kopnene snage sukobljavale su se sa borcima Hamasa širom Pojasa Gaze, saopštila je u izraelska vojska i pružila do sada najjasniju potvrdu da je počela planirana kopnena ofanziva na jugu te palestinske enklave prepunom izbeglica. Istovremeno, palestinska militantna grupa Hamas saopštila je da su se njeni borci sukobili sa izraelskim trupama na oko dva kilometra od grada Kan Junisa na jugu Pojasa Gaze, prenosi Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kopnena ofanziva izraelskih snaga na jugu Gaze, Palestinci nemaju više gde da beže

Izvor: VOA, 04.Dec.2023

Izraelske snage izvele su u ponedeljak vazdušne napade na jug Pojasa Gaze, uključujući i područja gde je građanima rečeno da se sklone, prenosi agencija Rojters pozivajući se na stanovnike i novinare na terenu. Izraelske trupe i tenkovi takođe su nastavili kopnenu ofanzivu protiv ekstremista...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.