I danas pakleno, evo kada stižu PLJUSKOVI

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas "pakleno", evo kada stižu PLJUSKOVI

Pogledajte vremensku prognozu za narednu nedelju.

Republički hidro-meteorološki zavod Srbije ponovo je da će do utorka, 13. avgusta, biti vrlo toplo s najvišim temperaturama od 35 do 38 stepeni.

Danas se u Srbiji očekuje sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 15 do 23 stepena, a najviša od 35 do 38.

U Beogradu takođe sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 23, najviša 36 stepeni.

Do utorka sunčano i veoma toplo s najvišim temperaturama od 35 do 38 stepeni.

Naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature u sredu rano ujutro zahvatiće severne krajeve, u toku dana proširiće se na ostatak Srbije.

U četvrtak još ponegde na jugu i istoku Srbije uz promenlljivu oblacnost kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom u planinskim predelima, a u ostalim krajevima razvedravanje uz najvišu temperaturu od 27 do 30 stepeni.

Od petka do kraja perioda pretežno sunčano - u petak s temperaturom koja će biti bez bitnije promene, a od subote malo toplije s ređom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sutra sunčano i veoma toplo, do utorka temperatura do 38 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2019

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će do utorka biti vrlo toplo sa najvišom temperaturom od 35 do 38 stepeni, osim na severu gde će u utorak biti nešto prijatnije sa najvišom dnevnom temperaturom oko 32 stepeni Celzijusa...Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.