Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2022, 20:38

Hiljade policajaca mobilisano u Francuskoj zbog protesta

PARIZ - Hiljade policajaca, oklopnih transportera i kamiona sa vodenim topovima mobilisano je danas u Francuskoj kako bi zaustavili konvoje vozača, koji planiraju da se okupe u Parizu na protestu zbog restriktivnih kovid mjera.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

FRANCUSKI ANTIVAKSERI IZAŠLI NA ULICE Policija na prilazima Pariza pokušava da spreči blokadu, Makron pozvao na smirivanje situacije (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Hiljade policajaca, oklopnih transportera i kamiona sa vodenim topovima mobilisano je danas u Francuskoj kako bi zaustavili konvoje vozača, koji planiraju da se okupe u Parizu na protestu zbog restriktivnih kovid mera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.