Pao helikopter u Panami, 11 mrtvih

Izvor: Blic, 30.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao helikopter u Panami, 11 mrtvih

Najmanje 11 osoba, od kojih šestoro Čileanaca, uključujući komandanta čileanskih karabinjera, poginulo je kada se helikopter u kome su bili srušio na samoposlugu u centru Paname, saopštila je vlada Paname.



Kako prenose agencije, gradonačelnik Paname Huan Karlos Navaro saopštio je da je 'veliki broj mrtvih' i da broj žrtava može da bude mnogo veći.

Helikopter koji je prevozio čileansku vojnu delegaciju srušio se iz nepoznatih razloga oko 01.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po lokalnom vremenu u vrlo prometnom trgovačkom delu glavnog grada, rekao je gradonačelnik na televiziji.

General čileanske policije Hose Alehandro Bernales, dva čileanska oficira i njihove supruge su poginuli, rekao je čileanski ministar unutrašnjih poslova u Santjagu.

Policija Paname nije precizirala da li su drugi poginuli bili u helikopteru ili u samoposluzi koja se zapalila posle pada letilice. Prema navodima Civilne avijacije, u helikopteru je bilo 12 osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panama: Pad helikoptera, 11 mrtvih

Izvor: B92, 30.Maj.2008

Panama Siti -- Jedanaest osoba poginulo je kada se helikopter srušio na samoposlugu u centru glavnog grada Paname, saopštila je Vlada te zemlje...Među poginulima je šestoro Čileanaca, uključujući komandanta čileanskih karabinjera. Kako prenose agencije, gradonačelnik Paname Huan Karlos Navaro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.