Panama: Pad helikoptera, 11 mrtvih

Izvor: B92, 30.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panama: Pad helikoptera, 11 mrtvih

Panama Siti -- Jedanaest osoba poginulo je kada se helikopter srušio na samoposlugu u centru glavnog grada Paname, saopštila je Vlada te zemlje.

Među poginulima je šestoro Čileanaca, uključujući komandanta čileanskih karabinjera. Kako prenose agencije, gradonačelnik Paname Huan Karlos Navaro saopštio je da je "veliki broj mrtvih" i da broj žrtava može da bude mnogo veći.

Helikopter koji je prevozio čileansku vojnu delegaciju, srušio se iz nepoznatih razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vrlo prometnom trgovačkom delu glavnog grada, rekao je gradonačelnik na televiziji.

General čileanske policije Hose Alehandro Bernales, dva čileanska oficira i njihove supruge su poginuli, rekao je čileanski ministar unutrašnjih poslova u Santjagu.

Policija Paname nije precizirala da li su drugi poginuli bili u helikopteru ili u samoposluzi koja se zapalila posle pada letilice. Prema navodima civilne avijacije, u helikopteru je bilo 12 osoba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.