Haradinaj: Vojska će biti i na severu i na jugu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Vojska će biti i na severu i na jugu (VIDEO)

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je novinarima, nakon usvajanja seta zakona, koji iniciraju transformaciju KBS u tzv.vojsku, da će njeni pripadnici biti raspoređeni po celom Kosovu, na jugu i severu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ronald Zak

 Haradinaj je rekao da kosovska vojska neće biti upotrebljena, kako je naveo, protiv svog naroda.

Stoltenberg o vojsci Kosova: Žalim zbog odluke

"To je vojska svih građana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mi ćemo uvek biti za mir. Vojska neće biti okrenuta protiv svojih građana, jer i na jugu kao i na severu oni su kao kod svoje kuće. Vojska Kosova nikada neće biti upotrebljena protiv njih ", tvrdi Haradinaj, preneo je Ekspres onlajn.

Izvor: Tanjug

Sve o današnjoj sednici u Prištini, kao i rekacijama kosovskih zvaničnika i onih iz Srbije:

Kosovo dobilo vojsku: Albanci slave! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj odmah posle formiranje lažne vojske ZAPRETIO SRBIMA: "Vojska Kosova će biti na severu i jugu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je novinarima, nakon usvajanja seta zakona, koji iniciraju transformaciju KBS u tzv. vojsku, da će njeni pripadnici biti raspoređeni po celom Kosovu, na jugu i severu. ..Haradinaj je rekao da kosovska vojska neće biti upotrebljena,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.