Hakeri poslali lažnu ostavku Petrita Selimija

Izvor: RTS, 18.Dec.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri poslali lažnu ostavku Petrita Selimija

Hakeri su sa imejl adrese zamenika ministra spoljnih poslova Kosova Petrita Selimija medijima poslali pismo kojim obaveštavaju javnost da je on podneo neopozivu ostavku na tu funkciju u kosovskoj vladi.
U pismu je navedeno da Selimi podnosi neopozivu ostavku i da je tako odlučio kako bi se posvetio radu u privatnom sektoru na međunarodnim konsultantskim poslovima.
Hakeri su dodali da se Selimi zahvaljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvom zameniku premijera i ministru spoljnih poslova Hašimu Tačiju na ukazanom poverenju u vreme kada ga je imenovao za zamenika ministra.
Pismo su završili citatom: "Trudio sam se da dam svoj doprinos u sferi javne i digitalne diplomatije, bez obzira na izazove koje Republika Kosovo ima na međunarodnom planu".
Petrit Selimi je ekspert za digitalnu diplomatiju u regionu, autor je knjige koja upravo nosi takav naslov.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hakeri medijima poslali lažnu ostavku Petrita Selimija

Izvor: RTS, 19.Dec.2015, 00:02

. Hakeri su sa imejl adrese zamenika ministra spoljnih poslova Kosova Petrita Selimija medijima poslali pismo kojim obaveštavaju javnost da je on podneo neopozivu ostavku na tu funkciju u kosovskoj vladi.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.