Gradonačelnik Banjaluke najavio tužbe protiv organizatora protesta

Izvor: Danas, 01.Jan.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Banjaluke najavio tužbe protiv organizatora protesta

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je danas da će Grad, verovatno, ući u sudske sporove protiv organizatora skupa "Pravda za Davida", koji su 30. decembra sprečili da se održe novogodišnji koncerti u Banjaluci, jer je time pričinjena znatna materijalna šteta. Članak Gradonačelnik Banjaluke najavio tužbe protiv organizatora protesta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanović: Narušen imidž BL; Radojičić najavio tužbe

Izvor: B92, 01.Jan.2019

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je da će Grad, verovatno, ući u sudske sporove protiv organizatora skupa "Pravda za Davida"...Organizatori skupa su 30. decembra sprečili da se održe novogodišnji koncerti u Banjaluci, jer je time pričinjena znatna materijalna šteta, naveo je Radojičić...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.