Radojičić: Prijave organizatorima skupa Pravda za Davida

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Prijave organizatorima skupa "Pravda za Davida"

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je da će se organizatori skupa "Pravda za Davida" suočiti s prijavama grada zbog nanošenja direktne i indirektne milionske štete tokom protesta 30. decembra i otkazivanja brojnih manifestacija povodom Nove godine.

Gradske vlasti su, dodaje, primile brojne žalbe ugostitelja, vlasnika hotela i hostela, jer je došlo do otkazivanja poseta Banjaluci.

- I tu je načinjena milionska šteta. U ovom momentu mi se čini da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će se organizatori skupova od 30. decembra naći pod tužbama od nekoliko miliona maraka - tvrdi gradonačelnik, prenosi Fena.

Kao organizatori se pred zvaničnim organima nisu prijavili čelni ljudi pokreta "Pravda za Davida", poslanici, odbornici ili predsednici partije, već par mladih Banjalučana, koji će se sada, kako kaže, sa svojim porodicama i pod ogromnom materijalnom odgovornošću naći pred sudovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.