Golgeter Zvezde o reprezentaciji, ligi,...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golgeter Zvezde o reprezentaciji, ligi,...

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je da je na njemu da pruža dobre partije i postiže golove, bez obzira da li će stići poziv za reprezentaciju ili ne.

Pojedini mediji objavili su da će se Pavkov naći na spisku selektora Mladen Krstajića za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom i start kvalifikacija uz EURO 2020 protiv Portugalije, ali od poziva ipak nije bilo ništa.

"Na meni je da pružam dobre partije i da nastavim golgetersku seriju. Da li će poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doći ili ne, bitno je da ja pružam svoj maksimum i dobre partije", rekao je Pavkov novinarima tokom druženja sa navijačima u Knez Mihajlovoj ulici.

On se osvrnuo i na trenutnu situaciju u Superligi, gde je prvoplasiranoj Zvezdi najveći konkurent za titulu ekipa Radničkog iz Niša.

"Iz prethodne dve utakmice jedino su fubaleri Radničkog profitirali. Mi smo i dalje prvi, svi su iz nas i na dobrom smo putu", rekao je golgeter crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdaši delili ruže i pozivali dame na proslavu rođendana

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2019

Igrači Crvene zvezde nastavili su tradiciju druženja sa navijačima na beogradskim ulicama. Danas, u Knez Mihajlovoj ulici, Milan Pavkov, Dušan Jovančić, Veljko Simić I Zoran Popović imali su zadatak da Zvezdine fanove pozovu na sutrašnji meč protiv Zemuna (18 časova) I proslavu rođendana....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.