Pavkov: Poziv selektora? Na meni je da igram dobro

Izvor: B92, 08.Mar.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavkov: Poziv selektora? Na meni je da igram dobro

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je da je na njemu da pruža dobre partije i postiže golove, bez obzira da li će stići poziv za reprezentaciju ili ne.

Pojedini mediji objavili su da će se Pavkov naći na spisku selektora Mladen Krstajića za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom i start kvalifikacija uz EURO 2020 protiv Portugalije, ali od poziva ipak nije bilo ništa

"Na meni je da pružam dobre partije i da nastavim golgetersku seriju. Da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poziv doći ili ne, bitno je da ja pružam svoj maksimum i dobre partije", rekao je Pavkov novinarima tokom druženja sa navijačima u Knez Mihajlovoj ulici.

On se osvrnuo i na trenutnu situaciju u Superligi, gde je prvoplasiranoj Zvezdi najveći konkurent za titulu ekipa Radničkog iz Niša

"Iz prethodne dve utakmice jedino su fubaleri Radničkog profitirali. Mi smo i dalje prvi, svi su iz nas i na dobrom smo putu", rekao je golgeter crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.