Golemac pred Partizan: Ne dolazimo sa belom zastavom u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2020, 12:44

Golemac pred Partizan: Ne dolazimo sa belom zastavom u Beograd

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac izjavio je da njegov tim u Beograd na meč protiv Partizana u četvrtom kolu ABA lige ne dolazi s belom zastavom.

Duel Partizana i Cedevita Olimpije na programu je sutra od 19 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Partizan je sastavio tim koji je bolji u odnosu na prethodnu sezonu, došli su neki novi igrači. Prošle sezone su bili najbolji u Evrokupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ABA ligi, osvojili su i trofej u Kupu Srbije. Nema nepoznanica, ekipa je sve bolja i bolja. Sezonu su započeli loše, ali u poslednje vreme popravljaju formu. Mi na gostovanje u Beograd ne idemo sa belom zastavom. Imamo svoje kvalitete i nećemo se predati unapred. Ako budmeo igrali kako znamo, možemo da ostvarimo pobedu", rekao je Golemac za klupski sajt.

Crno-beli posle tri kola imaju skor 1-2, dok je Cedevita jedan od četiri tima u ligi koji ima maksimalan učinak iz prve tri runde.

Kapiten Jaka Blažič ističe da će nedeljni susret biti derbi kola.

"U nedelju nas očekuje derbi ABA lige. Kao i Partizan, i mi imamo svojih problema. Verujem da je pred nama dobar meč, ali ipak se nadam našoj pobedi “, rekao je Blažič.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.