Goca Tržan: Ćerka je birala verenički prsten

Izvor: Blic, 11.Jan.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Ćerka je birala verenički prsten

Verenički prsten koji je pevačica Goca Tržan dobila od svog izabranika Raše birala je njena ćerka iz prvog braka Lena.

Pevačica je u intervjuu za časopis Stori kroz osmeh ispričala da je zadovoljna izborom vereničkog prstena naročito zato što su ga zajedno birali njen verenik i ćerkica.

-Pa ne znam šta da vam kažem - kroz osmeh je prokomentarisala Goca svoju veridbu pogledavši prsten koji je dobila od svog verenika Raše. Baš taj pogled naveo ju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da se priseti o čemu je razmišljala u trenutku kada ju je Raša zaprosio i to u prisustvu njene ćerkice Lene.

Pevačica se trenutno spremam za putovanje na Kopaonik na koji će da ode sa Rašom i Lenom.

- 12. januara svi zajedno idemo na Kopaonik gde će na žičari početi naš odmor. Za mene je praznik kada sam sa ljudima koje volim.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan: Ćerka je birala verenički prsten

Izvor: Dzungla.org, 11.Jan.2014

Verenički prsten koji je pevačica Goca Tržan dobila od svog izabranika Raše birala je njena ćerka iz prvog braka Lena.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Goca Tržan: Raša me je zaprosio pred mojom ćerkom!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2014, 10:58

Pevačica je u intervjuu za časopis Story kroz osmeh ispričala da je zadovoljna izborom vereničkog prstena naročito zato što su ga zajedno birali njen verenik i ćerkica..Verenički prsten koji je pevačica Goca Tržan dobila od svog izabranika Raše birala je njena ćerka iz prvog braka Lena...Pevačica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.