Glumac Goran Jevtić optužen za obljubu

Izvor: B92, 24.Jul.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Goran Jevtić optužen za obljubu

Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podnelo je optužni predlog protiv glumca Gorana Jevtića zbog sumnje da je izvršio obljubu maloletne osobe.

Kako navodi agencija Tanjug, somborsko Osnovno javno tužilaštvo optužnim predlogom od 16. juna tereti Jevtića za krivična dela obljuba nad nemoćnim licem za koje je zaprećena kazna od dve do deset godina, kao i za krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U toj instituciji za B92, oko 14.30, niko nije mogao da kaže više o ovom slučaju i rečeno je da “nema nikoga u zgradi jer je jako vruće“.

Postupak se vodi u Osnovnom sudu u Somboru, potvrđeno je Tanjugu u toj instituciji.

Beogradski mediji su krajem 2014. pisali o tome da je protiv Jevtića podneta privatna krivična prijava zbog navodne obljube maloletnog lica, koju su podneli roditelji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.