Galvao obradovao Užičane

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galvao obradovao Užičane

Fudbaleri Slobode zabeležili su važnu pobedu u borbi za opstanak, pošto su danas u Užicu pobedili beogradski Rad sa 1:0 u 21. kolu Super lige Srbije.

Ljubiša Stamenković, trener Slobode  

Pobednički gol postigao je Tijago Galvao u 67. minutu, pošto je Ognjen Gnjatić u šesnaestercu srušio Bogdana Miličića.

 

Danilović je odbranio šut Brazilca, ali je on naleteo na odbijenu loptu i postigao pobednički gol. Sloboda je sada 12. na tabeli, sa 23 boda, dok je Rad ostao na dnu

tabele, sa 15 bodova.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijago gurnuo "Građevinare" ka Prvoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2014

Fudbaleri Slobode zabeležili su važnu pobedu u borbi za opstanak, pošto su danas u Užicu pobedili beogradski Rad sa 1:0 u 21. kolu Jelen Superlige Srbije.

Nastavak na Sportske.net...

Tijago "na popravnom" doneo Slobodi bodove spasa

Izvor: Blic, 29.Mar.2014

U debriju začelja Superlige, Sloboda je pred svojim navijačima savladala Rad minimalnim rezultatom u 21. kolu...Do teške, ali možda i opstanka vredne pobede, Užičani su došli golom Tijaga koji je uspeo da koriguje loše izveden jedanaesterac i odbitak pošalje u mrežu...Klučni detalj utakmice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.