GORAN ĐOKOVIĆ: ZA JAČI TURNIR TRI PUTA VIŠE NOVCA

Izvor: Kurir, 29.Apr.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORAN ĐOKOVIĆ: ZA JAČI TURNIR TRI PUTA VIŠE NOVCA

BEOGRAD - Direktor ATP turnira "Srbija open" Goran Đokovic kaže da Srbija ima sve uslove da dobije organizaciju turnira serije 500, ali da bi za to trebalo da se obezbedi trostruko veći budžet od sadašnjeg, koji iznosi 416.650 evra.

- Imamo sve uslove, centralni teren kapaciteta 6.000 gledalaca, pomoćne terene,

Novaka, koji je drugi na svetu, a i ja sam u evropskom bordu ATP-a. Međutim, budžet mora da bude tri puta veći- rekao je Đoković tokom promotivne vožnje "Plavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vozom".

Đoković je istakao da na Otvorenom prvenstvu Srbije očekuje posetu kao tokom prvog izdanja turnira 2009. kada je mečeve na terenima SRC Milan Gale Muškatirović pratilo oko 100.000 gledalaca.

- Utakmice na centralnom terenu se naplaćuju, dok je ulazak na terene jedan i dva slobodan. Zadovoljan sam kako sve funkcioniše, turnir protiče po planu, još samo da nas do kraja posluži vreme- rekao je Goran Đoković.

On je dodao da je dobra stvar što dosta stranih novinara izveštava sa turnira u Beogradu, čak njih 140, a da su brojni predstavnici medija iz Azije došli zbog japanskog tenisera Kei Nišikorija.

- Gužve predstavljau problem. Mnogi misle da one nastaju zbog rigorozne kontrole prilikom ulaska u teniski kompleks, ali to je standardna procedura svuda u svetu i poručio bih svima da dođu ranije- poručio je Đoković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.