Filipinka izabrana za Mis univerzum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipinka izabrana za Mis univerzum

Filipinka Catriona Gray je krunisana titulom "Miss Universe 2018" nakon što je pobedila učesnice iz 93 države. Ona je četvrta učesnica ove zemlje koja je osvojila ovu laskavu titulu.

Dvadesetčetverogodišnjakinja je nosila predivnu crvenu haljinu za koju je objasnila da je inspirisana vulkanom na Filipinima.

"Kada sam imala 13 godina moja mama je sanjala da ću osvojiti Miss Universe u crvenoj haljini. Kada sam je videla posle proglašenja pobede, obe smo plakale", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekla je Gray.

Na drugom mestu je Tamaryn Green iz Južne Afrike a na trećem je Sthefany Gutierrez iz Venezuele.

"Catriona Gray je četvrta Filipinka koja je osvojila ovu titulu i Filipini su ponosni na nju i njenu lepotu, samopouzdanje, nežnost i inteligenciju. Ponosni smo takođe i na njenu snagu sa kojom se nosi protiv teških izazova. Ona je uspela pokazati svetu da žene sa Filipina znaju i mogu pretvoriti snove u realnost kroz strast, odlučnost i težak rad", rekao je predsednik Filipina Rodrigo Duterte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.