Filipinka pobedila na takmičenju za Mis Univerzuma u Bangkoku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipinka pobedila na takmičenju za Mis Univerzuma u Bangkoku (FOTO)

Predstavnica Filipina Katriona Grej krunisana je Mis Univerzuma 2018. na takmičenju u Bangkoku gde je pobedila u konkurenciji lepotica iz 94 zemlje Predstavnica Filipina Katriona Grej krunisana je Mis Univerzuma 2018. na takmičenju u Bangkoku gde je pobedila u konkurenciji lepotica iz 94 zemlje. U 67 godina koliko postoji takmičenje za Mis Univerzum je odluku šprvi put doneo isključivo ženski žiri u kome su bile od bivših mis Univerzuma do poslovnih žena. "Mis Univerzuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je fantastična platforma. Sve smo mi emancipovane žene ali kako to preneti drugima", rekla je novinarima nova mis, 24-godišnja Grej, koja je diplomirala muzikologiju i studirala u SAD.PROČITAJTE JOŠ: Meksikanka Vanesa Ponse de Leon nova Mis sveta (VIDEO) Perthodna Mis Univerzuma Južnoafrikanka Demi-Li Nel-Piters predala joj je krunu na ceremoniji koja je direktno prenošena u 94 zemlje i završila se rano jutros po centralnoevropskom vremenu. Nova pobednica hvaljena je zbog svog angažovanja u favelama Manile preko nevladine organizacije koja radi na prevenciji Side.PROČITAJTE JOŠ: IZABRANA MIS TURIZMA SRBIJE: Za laskavu titulu borilo se 17 devojaka, kruna otišla u Niš (FOTO) Pored defilea u većernjim toaletama i kupaćim kostimima učesnice takmičenja odgovarale su na pitanja o pokretu "I ja (MeToo), legalizaciji marihuane ili kriz izbeglica širom sveta. Tema ovogodišnjeg takmičenja bila je "Osnaćene žene". Ove godine je na izboru učestvovala i prva transrodna takmičarka u istoriji Mis Univerzuma, mis Španije Anhela Ponse. Ona je rekla u video prezentaciji da za nju nije važno da pobedi nego da "bude tu". Na Filipinima su konkursi za lepotu vrlo popularni i sunarodnici nove pobednice su se oduševili kada je pobedila. Posebno su velike proslave bile u mestu Oas u severoistočnoj filipinskoj provincij Olbej odakle je majka Grejove. Iz kancelarije filipinskog predsednika Rodriga Dutertea brzo su stigle čestitke pobednici. Grej je četvrta Filipinka koja je pobedila na takmičenju Mis Univerzum.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Filipinka pobedila na takmičenju za Mis Univerzuma u Bangkoku

Izvor: Beta, 17.Dec.2018

Predstavnica Filipina Katriona Grej krunisana je Mis Univerzuma 2018. na takmičenju u Bangkoku gde je pobedila u konkurenciji lepotica iz 94 zemlje. U 67 godina koliko postoji takmičenje za Mis Univerzum je odluku prvi put doneo isključivo ženski žiri u kome su bile od bivših mis Univerzuma do...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.