Festival dečjeg i stvaralaštva za decu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 18.Mar.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival dečjeg i stvaralaštva za decu (VIDEO)

Na sedmi Medijanin festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu pristiglo je više od 2.200 radova iz 7 zemalja.
Najbolji radovi su nagrađeni i pretočeni u knjigu, a opština Medijana će naredna 2 dana ugostiti i njihove autore, kao i đake iz Sente.
Ove godine na Medijanin konkurs pristigao je rekordan broj literarnih i likovnih radova iz cele Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore i Bugarske. Festival dečjeg i stvaralaštva za >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << decu trajaće do petka, a Medijana će ugostiti decu koja su autori najboljih radova kao i učenike iz Sente. Na festivalu će učestvovati i Dobrica Erić, Ljubivoje Ršumović, Mošo Odalović, kao i mnogi drugi dečji književnici.
Učenike iz Osnovne škole „Stevan Sremac“ iz Sente ugostiće đaci OŠ „Radoje Domanović“.
Festival će početi u četvrtak u 12h u školi „Dušan Radović“, kada će biti izloženi likovni radovi učesnika, a pisci i deca recitovaće svoje pesme ili kratke priče. Najbolji učesnici biće nagrađeni u petak u OŠ „Sveti Sava“.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.