Farma: Akijeva osveta, Jovana u bolnici

Izvor: Mondo, 18.Jun.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Akijeva osveta, Jovana u bolnici

Aki izabrao za sluge Staniju i Filipa! Filip pobesneo: "Ti si Aki debil!". Jovana Nikolić prebačena u bolnicu, od lekara zavisi da li će se vratiti.

Osveta je slatka kad se servira vruća! A Andrija Marković-Aki, ovonedeljni gazda Farme dobio je priliku da po tropskoj vrućini, servira osvetu Staniji i Filipu, odredivši ih za sluge, što znači da će jedno od njih ove nedelje u Arenu, u duel za opstanak u rijalitiju.

Aki se odlučio da pošalje Staniju malo do štale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako bi malo ohladila glavu, razmislila o svemu, odmorila se.

"Čudna si mi zadnjih dana, nisi ono što si bila, i dalje nema pričanja i komuniciranja sa tobom...", počeo je Aki, a ona ga je prekinula: "Pa, sada je Filip opet tu".

Aki joj je dobacio i da ovo nikako ne radi zarad nekog revanša ili zato što je ona njega svojevremeno izabrala za slugu.

A za muškog slugu izabrao je njenog Romea - Filipa Panajotovića, kome je rekao da bi trebalo malo da bude sa društvom, malo sa devojkom...

"Vratio si se pun energije, bio si to što jesi... A onda opet te nema. Ti si mislio da si nekako uspeo sve da vidiš kad si bio napolju i da sve znaš, a ispostaviće se da nije tako", rekao je Aki.

Maneken je pobesneo kad je čuo da će biti sluga: "Ti si debil, najobičniji debil! Treba da se vratiš u pelene, a ne tu da se proseravaš!".

A onda je ostalim farmerima rekao: "Kad bude dodela štapića, sve mi ih dajte!".


Stanija je dodala: "I meni!" i nastavila: "Meni je ovo bilo očekivano. Još tokom dana sam rekla da će mene staviti za slugu da mi se revanšira za ono kad sam ja njega stavila. On je derište koje treba da se vrati u obdanište i u pelene. On ne razume šta je ljubav, ali optrošteno mu je, jer je još mlad".

Pre izbora slugu, važnu informaciju saopštio je voditelj Ognjen Amidžić. Jovana Nikolić je prebačena u bolnicu radi ispitivanja i od rezultata ispitivanja i odluke lekara zavisi da li će se ona vratiti na Farmu.

Ako sve bude u redu, manekenka iz Niša će se već sutra (sreda) vratiti u rijaliti, dodao je Amidžić.


Da li je to zato što ona sumnja da je trudna?

(MONDO - TV Pink/Farma)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stanija i Filip u štali, Jovana Nikolić u bolnici

Izvor: Blic, 19.Jun.2013, 01:33

Gazda "Farme" Andrija Marković Aki izabrao je svoje nove sluge, Staniju i Filipa. Maneken besan viknuo na Akija da je debil. Za to vreme, Jovana Nikolić prebačena u bolnicu. Nove sluge..- Vratio si se pun energije, bio si to što jesi.. A onda opet te nema. Ti si mislio da si nekako uspeo sve da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.