Farma: A prvi nominovani za izbacivanje su...

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: A prvi nominovani za izbacivanje su...

Prve sluge u šestoj sezoni rijaliti šoua "Farma" bili su Maja Nikolić i Bojan Tomović, a glasovima farmera prvi nominovani za izbacivanje je Bojan Tomović. Sa druge strane publika je nominovala Gorana Kostića Šabanotija.

Bojan Tomović dobio je 15 štapića od farmera i time postao prvi nominovani za izbacivanje u šestoj sezoni "Farme".

Sa druge strane, za Maju je glasalo samo osmoro farmera među kojima su bili Kristijan Golubović, Stanija i Milić Vukašinović.

Odlukom glasova publike drugi nominovani za izbacivanje je Goran Kostić Šabanoti.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FARMA IZBACIVANJE Šabanoti po izlasku: Na imanju su sve same jajare!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 21:00

Goran Kostić napustio je imanje posle samo 4 dana boravka na imanju u Lisovićima..Farma 6 samo što je počela, a već je došlo do prvog izbacivanja...Gazda Zvezdan Anđić izabrao je za sluge Maju Nikolić i Bojana Tomovića, ali je pevač zamolio farmere da njemu daju štapiće, jer mu se ide kući...Sluge...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.