FARMA PREGLED: Jelena Golubović uneredila WC!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2013, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA PREGLED: Jelena Golubović uneredila WC!

Jelena je izašla iz poljskog ve-cea ostavljajući iza sebe otvorena vrata. Miki je prišao i video da ništa iza sebe nije sredila i pozvao je da se vrati i počisti

Jelena Golubović, koja je ove nedelje direktno nominovana jer je počupala Divnu Karleušu, optužena je da je najneurednija i najaljkavija farmerka na imanje.

Miki Đuričić je poleudeo kada je video kako je iza sebe ostavila WC. Naime, Jelena je izašla iz poljskog ve-cea ostavljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iza sebe otvorena vrata. Miki je prišao i video da ništa iza sebe nije sredila i pozvao je da se vrati i počisti, na šta se rediteljka nije obazirala.

"Dođi i izbriši ovu dasku, ološu jedan", viknuo je za njom Miki.

Ovo nije prvi put da su se farmeri žalili na rediteljkinu higijenu. Pre incidenta Kareluše i Golubovićke, kada je rediteljka počupala novinarku, Karleuša joj je poručila da bi bilo dobro da se napokon okupa jer širi "mirise oko sebe".

"Idi se okupaj nekad Jelena, poseti malo bure, smrdiš", rekla je Divna Jeleni, a ova joj je uzvratila uvredama.

"Ti debela ne možeš ni da staneš u bure. Šta tebe briga da li se ja kupam ili ne", uzvratila je rediteljka.

OVDE MOŽETE PREGLED PRATITI UŽIVO

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FARMA UŽIVO PREGLED: Jelena Golubović uneredila WC!

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2013

Jelena je izašla iz poljskog ve-cea ostavljajući iza sebe otvorena vrata. Miki je prišao i video da ništa iza sebe nije sredila i pozvao je da se vrati i počisti OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.