Er Srbija radi u skladu sa redom letenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija radi u skladu sa redom letenja

Povodom širenja epidemije korona virusa, Er Srbija je saopštila da nastavlja da radi u skladu sa redom letenja i da do sada na letovima nacionalne aviokompanije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa tim.

Kako se navodi, kompanija je u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega sa Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom "Batut", kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ističe se da se preduzimaju sve neophodne mere predostrožnosti i poštuju se sve procedure koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju razloga za brigu.

Er Srbija će nastojati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u područja koja su posebno pogođena epidemijom, ukoliko žele da pomere putovanje za neki drugi datum, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Incident,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Er Srbija: Saobraćaj je regularan i bez incidenata sa virusom korona

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2020

Povodom širenja epidemije korona virusa, Er Srbija je saopštila da nastavlja da radi u skladu sa redom letenja i da do sada na letovima nacionalne aviokompanije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa tim...Kako se navodi, kompanija je u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.