En Hetevej se ne boji starenja

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

En Hetevej se ne boji starenja

Američka glumica En Hetevej rekla je da se ne boji starenja iako ulazi u mlađe srednje doba, preneli su danas američki mediji.

"Svakog dana se osećam bolje nego prethodnog. Imam više samopouzdanja i to je dobra stvar", rekla je glumica koja u novembru puni 29 godina.

Ona je objasnila da, čak, vidi slobodu u tom proteku vremena i da ne mora sve da bude isplanirano.

"Evo, uzmite na primer Meril Strip. Žena izgleda bolje nego ikada i sigurno nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opterećena time da se uda i izrodi decu do svoje 30. godine. Mislim da malo preterujemo sa tim strahom od starenja", zaključila je Hetevej.

Mlada glumica je prosto blistala u zlatno-crnoj haljini dizajnera Aleksandra Mekvina, na sinoćnoj premijeri romantične drame "Jednog dana" u Njujorku.

Povezane vesti: Kratki porno film sa Merilin Monro na aukciji Natali Portman rodila dečaka Porodila se glumica Drej de Mateo Lindzi Lohan odbila nagodbu za krađu ogrlice Umrla Elizabet Tejlor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EN HATAVEJ NE BOJI SE STARENJA

Izvor: Kurir, 09.Avg.2011

NJUJORK - Američka glumica En Hatavej rekla je da se ne boji starenja iako ulazi u mlađe srednje doba. "Svakog dana se osećam bolje nego prethodnog. Imam više samopouzdanja i to je..NJUJORK - Američka glumica En Hatavej rekla je da se ne boji starenja iako ulazi u mlađe srednje doba..."Svakog dana...

Nastavak na Kurir...

En Hetevej se ne boji starenja

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2011

NJUJORK - Američka glumica En Hetevej rekla je da se ne boji starenja iako ulazi u mlađe srednje doba, prenijeli su danas američki mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.