EU negira da su evropski automobili pretnja za SAD

Izvor: Danas, 20.Maj.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU negira da su evropski automobili pretnja za SAD

Evropska unija je danas odbacila navode da izvoz evropskih automobila predstavlja pretnju za SAD nakon što je američki ministar trgovine Vilbur Ros ocenio da uzvozna vozila i autodelovi ugrožavaju nacionalnu bezbednost. Članak EU negira da su evropski automobili pretnja za SAD se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EU negira da su evropski automobili pretnja za SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2019

Evropska unija je danas odbacila navode da izvoz evropskih automobila predstavlja pretnju za SAD nakon što je američki ministar trgovine Vilbur Ros ocenio da uzvozna vozila i autodelovi ugrožavaju nacionalnu bezbednost...Portparol Evropske komisije Margaritis Skinjas rekao je da su "EU i SAD partneri...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.