Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens mjesecima skriva novog momka

Nakon što je prekinula kratku romansu s frontmenom Coldplayja Chrisom Martinom, Dženifer Lorens se, navodno, zaljubila preko ušiju u komičara Aziza Ansaria.

Nakon što je prekinula kratku romansu s frontmenom Coldplayja Chrisom Martinom, Dženifer Lorens se, navodno, zaljubila preko ušiju u komičara Aziza Ansaria.

Koliko god se trudila svoj privatni život držati podalje od javnosti, Dženifer Lorens i njen ljubavni status uvijek su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tema tabloida. Nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s Nicholasom Houltom, osvojio ju je Kris Martin s kojim je prekinula prošle godine.

Lorens je više puta istica koliko se 'pali' na komičare, stoga njen izbor ne čudi. Glumica je navodno preko ušiju zaljubljena u komičara Aziza Ansarija, s kojim se, navodno, već mjesecima viđa u tajnosti.

Par je viđen na raznim tulumima, a američki tabloidi tvrde da je njihov odnos više nego prijateljski.

Aziz je početkom prošle jeseni prekinuo s djevojkom, a Lawrence je upoznao na zabavi glumca Krisa Prata.

- Zajedno su, a prije no što su prohodali, bili su prijatelji. Ona obožava njegov smisao za humor, a on je odlučio polako napredovati u vezi jer mu je Dženifer postala jako bitna u životu - kazao je izvor za Radioone.

(NN/24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.