Dženifer Lorens ipak nije uspela da sakrije ljubav: Ovo je novi holivudski par! (FOTO)

Izvor: Story, 25.Feb.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens ipak nije uspela da sakrije ljubav: Ovo je novi holivudski par! (FOTO)

Glumica Dženifer Lorens mesecima je krila novog dečka. Nakon što je raskinula romansu sa frontmenom grupe Koldplej, navodno se ludo zaljubila u jednog komičara, te su ipak oni postali glavna tema... Otkrijte ko je u pitanju!

Foto: Profimedia

Nakon što je raskinula kratku vezu sa frontmenom grupe Koldplej, Krisom Martinom, glumica Dženifer Lorens ludo se zaljubila u komičara i kolegu glumca, Aziza Ansarija.

Koliko god se trudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svoj privatni život drži podalje od javnosti, njen ljubavni status uvek je veoma aktuelna tema! Više puta je i sama govorila kako voli komičare, tako da njen trenutni izbor uopšte ne čudi.

Lepotica se sa Azizom navodno viđa već nekoliko meseci, međutim, ljubav je skrivala od uvek budnih očiju javnosti...

- Zajedno su i bili su pre toga dugo prijatelji. Ona obožava njegov smisao za humor, a on je svakim danom, polako ali sigurno, sve više i više osvaja. Tako je odlučio jer mu je ovo postala veoma važna veza - kaže izvor za strane medije.

A photo posted by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencefpx) on Feb 23, 2016 at 7:09pm PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dženifer Lorens mjesecima skriva novog momka

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2016, 13:09

Nakon što je prekinula kratku romansu s frontmenom Coldplayja Chrisom Martinom, Dženifer Lorens se, navodno, zaljubila preko ušiju u komičara Aziza Ansaria...Nakon što je prekinula kratku romansu s frontmenom Coldplayja Chrisom Martinom, Dženifer Lorens se, navodno, zaljubila preko ušiju u komičara...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.