Drama u Hrvatskoj: Grad pod opsadom zbog otmičara

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Hrvatskoj: Grad pod opsadom zbog otmičara

U ponedeljak uveče policija u Đurđevcu dobila je informaciju da je naoružani muškarac nakon krađe u jednom šoping centru oteo žensku osobu i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Ceo grad je pod policijskom opsadom, a u pomoć su stigli i pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko.

Blokirane su sve ulice u široj okolini Đurđevca.

Situacija u Đurđevcu još uvijek nije okončana i nije poznato gde se nalaze otmičar i njegova žrtva.

Jutarnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saznaje da je reč o Zdravku Kenđeliću, koji je navodno uhvaćen u krađi sapuna, i kada mu je pripadnim obezbeđenja on je krenuo da beži.

Policija je saopštila da je on pucao na pripadnike policije, a potom uleteo u zlatni "pežo", koji je vozila žena koju je uzeo za taoca.

Jutarnji javlja da se o Kenđeliću priča da je u Nemačkoj proveo 14 godina u zatvoru zbog dvostrukog ubistva. Prvo je navodno dobio šest godina zbog ubistva jedne osobe, a na dodatnih osam godina robije navodno je osuđen zbog ubistva cimera u zatvorskoj ćeliji. Smetalo mu je, navodno, njegovo hrkanje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naoružani muškarac oteo ženu u Hrvatskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Mar.2014

Duge cijevi na ulicama Đurđevca još od sinoć kad je naoružani muškarac oteo ženu u jednom trgovačkom centru. Radi se o 46-godišnjem Zdravku Kenđeliću koji je uhvaćen u krađi, nakon čega je zapucao prema policajcima i oteo ženu u njezinu autu. Navodno se radi o dvostrukom ubojici koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.