Drama srpske državljanke s bebom u Holandiji

Izvor: B92, 20.Sep.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama srpske državljanke s bebom u Holandiji

Srpska državljanka Ljiljana Moharić i njeno dete preživeli su pravu dramu na putu do njenog brata u Holandiji, pišu "Večernje novosti".

Na granici sa Belgijom, majci su graničari uzeli mobilni telefon i dokumente i odveli je sa detetom u centar za azilante. Razlog je novac: srpska državljanka imala je kod sebe svega nekoliko stotina evra.

Iako je imala svu neophodnu dokumentaciju, na izlasku sa aerodroma policija je zatražila da im pokaže koliko novca ima kod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sebe, a kada je rekla da poseduje nekoliko stotina evra, saopštili su joj da moraju da je deportuju nazad, jer to nije dovoljna suma za boravak u toj zemlji, pišu "Večernje novosti".

Ona pojašnjava da je njen brat odmah kontaktirao sa Ambasadom Srbije i da su njeni predstavnici ponudili da je deportuju do Beograda, međutim, rečeno im je da ona i njena beba moraju biti deportovane u zemlju iz koje su doletele, što je u ovom slučaju Crna Gora.

Prvi let za Crnu Goru je tek u četvrtak, a Ljiljana i njena beba sve vreme borave u Centru za migrante.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drama srpske državljanke sa bebom u Holandiji

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2018

Srpska državljanka Ljiljana Moharić i njeno dete preživeli su pravu dramu na putu do njenog brata u Holandiji, pišu "Večernje novosti"...Na granici sa Belgijom, majci su graničari uzeli mobilni telefon i dokumente i odveli je sa detetom u centar za azilante. Razlog je novac: srpska državljanka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.