Dogovor menadžmenta i dela radnika AMSS-a

Izvor: RTS, 25.Jul.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor menadžmenta i dela radnika AMSS-a

Menadžment Auto-moto saveza Srbije i jedan deo radnika potpisali su danas sporazum o punoj normalizaciji odnosa u AMSS-u, a svim radnicima, koji to budu želeli, biće omogućen povratak na posao i povezan radni staž, a ostalima će biti isplaćene ugovorene otpremnine.

Kako je saopšteno iz AMSS-a, na sastanku menadžmenta i predstavnika jednog dela radnika, potpisan je sporazum koji definiše sve aspekte normalizacije odnosa u tom preduzeću, prenosi Beta.

Sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su prisustvovali predsednik AMSS-a Mirko Butulija, generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev, direktor Branislav Simović i predstavnici radnika Goran Kolašinac, Radoslav Jovanović i Nebojša Anđelković.

"Dogovoreno je da se radnicima, koji to žele, omogući povratak na radna mesta i povezivanje radnog staža, a ostalima ugovorene otpremnine", rekao je nakon sastanka Mirko Butulija.

Prema njegovim rečima, svi zaposleni moraju imati na umu da je zadatak AMSS-a da uvek bude na usluzi svim vozačima u Srbiji, ali i strancima koji posećuju našu zemlju ili su u tranzitu.

"Po svim relevantnim parametrima AMSS je u prva četiri društva u Evropi, što nas obavezuje da budemo još bolji i podignemo kvalitet usluga. Sporazum koji je danas potpisan definiše sve aspekte normalizacije odnosa u AMSS i u interesu je svih zaposlenih", istakao je Butulija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.