Dočekali: Banjanje u Obrenovcu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekali: "Banjanje" u Obrenovcu! (FOTO)

Izvorište banjske vode "Cevka" kod hotela "Obrenovac" jedno je od omiljenih izletišta Obrenovčana koje je dočekalo svoju obnovu.

Docekasmo... pic.twitter.com/li1IubXEEZ

— Miroslav Čučković (@Cuckovicm) August 11, 2017

Opština Obrenovac, zajedno sa Javnim preduzećem za izgradnju "Obrenovac", uložila je sredstva za uređenje popularne "Cevke".

Prostor je obogaćen sa 17 novih tuševa, novim svlačionicama i postavljena je javna rasveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštila je opština.

Prema rečima Božidara Mijailjkovića, izvršnog direktora JPI "Obrenovac" završeni su radovi na uređenju prve faze i dodao da će u narednih nekoliko dana biti postavljene i nove klupe.



Izvor: youtube

Ovom prilikom apelovano na je sve sugrađane da čuvaju prirodno izvorište i naglašeno da će "Cevka" biti besplatna za sve korisnike.

Radovi koji se budu izvodili u toku druge faze neće uticati na kupališnu sezonu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Čučković otvorio besplatne tuševe u Obrenovcu

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017

Opština Obrenovac, sa Javnim preduzećem za izgradnju, uredila je izvorište banjske vode "Cevka" kod Hotela "Obrenovac"...Kako je navedeno na sajtu opštine, namešteno je 17 novih tuševa, renovirane su svlačionice i postavljena je javna rasveta. Naglašeno je da će "Cevka" biti besplatna za sve...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.