Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čučković otvorio besplatne tuševe u Obrenovcu

Opština Obrenovac, sa Javnim preduzećem za izgradnju, uredila je izvorište banjske vode "Cevka" kod Hotela "Obrenovac".

Kako je navedeno na sajtu opštine, namešteno je 17 novih tuševa, renovirane su svlačionice i postavljena je javna rasveta. Naglašeno je da će "Cevka" biti besplatna za sve korisnike.

Docekasmo... pic.twitter.com/li1IubXEEZ

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković podsetio je da se ispunjava obećanje u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je naglašeno da "neće proći nijedna nedelja da se Obrenovčanima ne podari novi veliki projekat".

Otvaranje cevke uzivanje za sve generacije..

Besplatno narodni izvor u narednim decenijama za bolje zdravlje svih

24h cuvanje i nadzor! pic.twitter.com/sW4IPzIrKA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čučković otvorio besplatne tuševe: Građani pokazali da vole svoju Cevku

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2017

Opština Obrenovac, sa Javnim preduzećem za izgradnju, uredila je izvorište banjske vode "Cevka" kod Hotela "Obrenovac"...Kako je navedeno na sajtu opštine, namešteno je 17 novih tuševa, a renovirane su svlačionice i postavljena je javna rasveta. Naglašeno je da će "Cevka" biti besplatna za sve...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.