Do ponedeljka jara, a onda malo svežije

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do ponedeljka jara, a onda malo svežije

Tokom vikenda sparno, toplo i pretežno sunčano vreme u većem delu zemlje ZA subotu meteorolozi najavljuju toplo, sparno i u većem delu pretežno sunčano vreme. Uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, ujutro uglavnom na severu, a u toku dana ponegde i u ostalim krajevima. Vetar slab, južni. Najniža temperatura biće od 16 do 23, a najviša od 31 do 35 celzijusa. U nedelju će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << toplo i sparno. Posle podne i uveče moguća je lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom i gradom. Duvaće slab i umeren vetar, a u planinskim predelima i u košavskom području jak, ponegde i olujni vetar. PROČITAJTE JOŠ - VREMENSKA PROGNOZA: Narednih dana sunčano, evo kada nas ponovo očekuju pljuskovi s grmljavinom (TABELE) U toku noći, ka ponedeljku, očekuju se pojačane padavine i pad temperature. Obilna kiša i pljuskovi sa grmljavinom prvog dana iduće sedmice biće u Banatu, Pomoravlju, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji. U toku dana će promenljivo biti oblačno i svežije sa pljuskovima i grmljavinom i u ostalim krajevima. I u utorak će biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, slabim i umerenim vetrom. Narednih dana, do 4. avgusta, ujutru se očekuje pretežno sunčano vreme, a popodne promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NAJNOVIJE UPOZORENJE! Stiže OLUJA SA LEDENICAMA, a evo gde će biti KRITIČNO i nakon vikenda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019

Sutra će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplo vreme..Republički hidrometeorološki zavod ponovio je upozorenje da se danas i sutra na području Srbije očekuje veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom i do 35 C, naročito u istočnim i jugoistočnim krajevima...Sutra posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.