Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Zahtev za sastanak s Makronom poslat 9. jula

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je danas na svom tviter nalogu fotografiju zahteva za sastanom sa Emanuelom Makronom na kojoj stoji da je taj zahtev poslat 9. jula, a ne 15. jula ujutru kako je to francuski predsednik kazao.

Đilas je objavio fotografiju pisma koje je poslato 9. jula na adresu ambasadora Francuske u Srbiji Frederika Mandolinija u kojem su navedeni zahtevi da se sastane sa francuskim predsednikom.

Francuski predsednik Emanuel >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Makron izjavio u Beogradu da se tokom posete Beogradu neće sastati sa predstavnicima srpske opozije jer je inicijativa prekasno stigla, ali da postoji stalni dijalog sa Ambasadom Francuske u Srbiji.

"Političke snage pa i opozicija imaju stalni dijalog sa ambasadom. Svi su bili prisutni na proslavi (Dana pada Bastilje). Jutros (15. jul) je stiglo pismo, ja nisam mogao da prihvatim, program je bio gotov", rekao je Makron na pitanje novinara zašto nije bilo sastanka sa opozicijom.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem u Palati Srbija Makron je dodao da se "uvek sreće sa svima, ali je trebalo poslati pismo ranije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.