Dinkić: Đilas se šlihta Vučiću

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2013, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Đilas se šlihta Vučiću

Ove godine ne očekujem vanredne izbore, koje zagovara Demokratska stranka kako bi potom pravila koaliciju sa Srpskom naprednom strankom koja ima najveću podršku birača, smatra ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić.

Ko se kome šlihta: Dinkić reče da se Đilas šlihta Vučiću, a onda je odao priznanje Vučiću "na hrabrosti u borbi protiv kriminala i korupcije"

 

"Degutantno mi je kada čujem Dragana Đilasa kako se šlihta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Aleksandru Vučiću. To su stvari koje nisu na nivou jednog predsednika Demokratske stranke i vrlo brzo će se pokazati da Đilas nije na nivou jednog predsednika Demokratske stranke", rekao je Dinkić, koji je odao priznanje Vučiću na, kako kaže, hrabrosti u borbi protiv kriminala i korupcije.

 

Upitan o najavljenoj departizaciji koja nije sprovedena, Dinkić je rekao da ministarstva koja drže njegovi Ujedinjen regioni Srbije ne zapošljavaju stranačke kadrove, ali da to nije slučaj sa njegovim koalicionim partnerima. 
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.