Dijana Hrkalović više ne radi u MUP-u

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dijana Hrkalović više ne radi u MUP-u"

Be -- Dijana Hrkalović podnela ostavku na mesto državnog sekretara u MUP-u i zaključila sporazum o raskidu radnog odnosa u tom ministarstvu.

"Dijana Hrkalović više ne radi u MUP-u, a sve ostalo dalje je njena privatna stvar", rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

On je naveo da je MUP Hrkalovićevoj zahvalan na svemu što je učinila za pet godina, koliko je radila u tom ministarstvu.

"Aktivnosti koje je ona preduzela dovele su do toga da MUP pravi bolje rezultate i ja sam joj na tome zahvalan", rekao je Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijana Hrkalović podnela ostavku i raskinula radni odnos u MUP-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019

Dijana Hrkalović podnela je ostavku na mesto državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova i zaključila sporazum o raskidu radnog odnosa u tom ministarstvu, rekao je danas resorni ministar Nebojša Stefanović...- Dijana Hrkalović više ne radi u MUP-u, a sve ostalo dalje je njena privatna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.