STEFANOVIĆ: MUP uveo nove elektronske usluge za građane

Izvor: RTV Pink, 03.Jun.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ: MUP uveo nove elektronske usluge za građane

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uvelo je nekoliko novih elektronskih usluga za građane, između ostalog i nove kamere na graničnim prelazima, kojih sada ima 13, plaćanje administrativnih taksi platnim karticama u MUP-u, elektronsku kaznenu evidenciju, a od jula i mogućnost dostave vozačkih dozvola na kućnu adresu.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Nove elektronske usluge MUP-a plaćanje karticom, kamere na prelazima, vozačka na kućnu adresu

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2019

Pomenutim aktivnostima, MUP želi da građanima uštedi vreme i trud, kao i da im omogući da brže i efikasnije dobijaju dokumenta i informacije koje su im potrebne Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uvelo je nekoliko novih elektronskih usluga za građane, između ostalog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.