Izvor: Istinomer.rs, 13.Feb.2021, 19:20

Dijana Hrkalović iza tabloidnih ogledala

Sa kašnjenjem koje se meri godinama optužbe opozicije na račun bivše državne sekretarke MUP-a postale su udarni sadržaj tabloida. Da li onaj ko ocenjuje šta je “preterana kampanja” odlučuje i kad je targetiranje pravovremeno ili urednici treš medija samo pokušavaju da čitaju njegove misli?
The post Dijana Hrkalović iza tabloidnih ogledala appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

"Pravovremeno" targetiranje Dijane Hrkalović

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2021

Sa kašnjenjem koje se meri godinama optužbe opozicije na račun bivše državne sekretarke MUP-a postale su udarni sadržaj tabloida. Da li onaj ko ocenjuje šta je "preterana kampanja" odlučuje i kad je targetiranje pravovremeno ili urednici tabloida samo pokušavaju da čitaju njegove misli?..Od...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.