Izvor: Blic, 13.Jan.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Petrović i "Big bend" za doček u Čačku

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru i ove godine će biti organizovan na Gradskom trgu u Čačku, uz Dejana Petrovića i Big bend orkestar.

Početak koncerta je predviđen za 22:30, a u ponoć će uslediti raskošan vatromet.

Povodom održavanja koncerta večeras u periodu od 18:00 do nedelje u 05:00 časova ujutru, na snazi će biti privremena obustava saobraćaja u ulici Župana Stracimira, od raskrsnice sa Rajićevom ulicom do raskrsnice sa Hajduk Veljkovom.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu doček Nove godine večeras, preko dana pozorišne predstave

Izvor: JUGpress.com, 13.Jan.2018

NIŠ..Noćas u 24.00 sati Nišlije će u Parku Svetog Save tradicionalno dočekati Pravoslavnu Novu godinu. Nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih bendova u Srbiji- „Tropiko bend“. Koncert počinje u 22 sata i 30 minuta i trajaće do 01.00 sat iza ponoći. Nova godina po Julijanskom kalendaru...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.