Danas se Beogradski održava karneval brodova

Izvor: Press, 06.Jul.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se Beogradski održava karneval brodova

Od 17 sati do ponoći posetioce očekuje defile okićenih plovila, džet ski atrakcije, predstavljanje jedriličarskih klubova, podunavskih gradova, policijskog okrestra, karnevalskih gruba i uličnih zabavljača.

Za kraljicu karnevala izabrana je Bojana Filipović, u konkurenciji od sedam devojaka, a organizatori su najavili koncert grupa "Babe", "Ðura i Mornari", kao i nastup Jonasa Knopfa i karnevalski vatromet.

Posetioci će moći besplatno da krstare Savom i Dunavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << turističkim brodovima, specijalno dekorisanim za ovu priliku, i na taj način učestvuju u karnevalskoj povorci.

Poslaci su planirani od 17 sati s pristana na kraju Beton hale.

Organizatori su saopštili da će od 16 sati do 02 ujutru biti zatvoren deo biciklističke staze od Brankovog mosta do Beton hale, kao i deo plovnog puta od nultog do drugog kilometra reke Save.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.